Nalatenschapsregistratie

Testament,
Nalatenschapsregistratie
of beide?


Via een TESTAMENT regelt u doorgaans enkel een aantal juridische en fiscale zaken voor na uw overlijden.


Een NALATENSCHAPSREGISTRATIE  is een uitgebreide vastlegging van alle belangrijke zaken rond uw persoonlijke, financiële en juridische situatie. Hierbij helpen wij u om keuzes te maken. Vastgelegd worden onder andere:

  • Familieverhoudingen
  • Social media (Facebook, LinkedIn, etc.)
  • Wachtwoorden
  • Abonnementen
  • Testament
  • Levenstestament
  • Erfbelasting
  • Uitvaart

Al deze zaken vindt u terug in uw eigen Digitaal Nalatenschapsdossier. Deze is voor u op elk moment te raadplegen.

Hoe verloopt een
Nalatenschapsregistratie?


Stap 1: Vrijblijvende kennismaking en inventarisatie

De RegisterExecuteur van ERFplanner komt persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken van de registratie van uw toekomstige nalatenschap. Indien u vervolgens gebruik wil maken van onze diensten zullen wij beginnen met de inventarisatie van uw wensen en persoonlijke gegevens.
Voor het tweede bezoek zullen wij de ontvangen gegevens beoordelen en bekijken of deze overeenkomen met de door u gewenste situatie. Alle gegevens zullen voor u worden vastgelegd in uw persoonlijk Digitaal Nalatenschapsdossier. U ontvangt van ons een persoonlijke inlogcode, zodat u op elk moment uw dossier kan inzien.

Stap 2: Advies en inrichting van uw toekomstige nalaten-schap

Tijdens het tweede gesprek zal de RegisterExecuteur samen met u de stappen nemen om tot de gewenste situatie te komen. Indien er een testament dient te worden opgemaakt, kunt u proļ¬teren van ons netwerk van notarissen. Dit scheelt u veel tijd en geld!

Stap 3: Aanpassing Digitaal Nalatenschapsdossier, uw erfenis blijvend goed geregeld!

Uw Digitaal Nalatenschapsdossier wordt door ons aangepast naar aanleiding van de ondernomen stappen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw gegevens door ons periodiek te laten actualiseren.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.